Benvinguts al centre Kumon Andorra - Escaldes-Engordany

Aprendre matemàtiques amb el mètode Kumon

El centre Kumon Andorra ― Escaldes-Engordany va obrir les seves portes l’any 2013 i ofereix el programa de Kumon Matemàtiques. Centrat precisament en les matemàtiques, un dels pilars bàsics de l’educació, comprèn des de la lectura de nombres fins a les equacions diferencials. Durant aquests anys, més de 200 famílies han confiat en nosaltres per aconseguir que els seus fills adquireixin, a través de l’autoaprenentatge, l’hàbit d’estudi i la concentració necessaris per assolir la confiança i seguretat per superar qualsevol dificultat que se’ls presenti.

Més que una simple acadèmia a Andorra

Des dels nostres inicis, hem estat capaços de donar resposta a aquelles famílies que buscaven un reforç en l’educació dels seus fills. A diferència de les classes particulars, els centres de repàs o les acadèmies extraescolars, a Kumon Andorra ― Escaldes-Engordany busquem que els alumnes desenvolupin les capacitats, habilitats i aptituds de l’aprenentatge autodidacte que els permetin no només dominar i aprendre les matemàtiques, sinó també aplicar-les a altres assignatures.

On es troba el nostre centre?

Amb l’objectiu de fomentar la concentració dels alumnes, el nostre local és espaiós i acollidor, i té una lluminositat i unes vistes excel·lents. També disposa d’una zona dedicada als nostres alumnes d’educació infantil, on fem un repàs de la seva evolució diària. A més, el nostre centre Kumon, prop del Centre Termolúdic Caldea, està molt ben comunicat amb els diferents serveis de transport públic.

Prova de nivell: valoració gratis i sense compromís

No dubteu a omplir el formulari que trobareu més avall per tal de contactar-vos per concertar una entrevista informativa sense cap tipus de compromís. En aquesta entrevista, farem una prova de nivell i una valoració de la capacitat acadèmica del vostre fill, i us explicarem detalladament com treballem, a més de tots els beneficis dels programes de Kumon.

 

Assignatures: Matemàtiques
Horari de classe
Dilluns: de 17:15 a 20:15
Dimarts: de 17:15 a 20:15
Dimecres: de 17:15 a 20:15
Dijous: de 17:15 a 20:15
Quotes
Inscripció: 50
Tema: 70 per mes calendari
Feu clic aquí per contactar amb el centre
  • Trobeu-nos
    S'està carregant...