Υπεύθυνη του κέντροu

FortiniΟνομάζομαι Κλεισαρχάκη Φωτεινή και είμαι υπεύθυνη του κέντρου Kumon Κηπούπολης Ηρακλείου Κρήτης. Ως απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του πανεπιστημίου Κρήτης, με πολυετή διδακτική εμπειρία σε παιδιά όλων των ηλικιών, ανακάλυψα οτι η παραδοσιακή, ταυτόχρονη διδασκαλία πολλών παιδιών διαφορετικού επιπέδου και τρόπου σκέψης σε μία τάξη, δεν είναι αρκετή ώστε να βοηθήσει ένα παιδί να προοδεύσει στο σχολείο και στις μετέπειτα ασχολίες στη ζωή του. Η μέθοδος Kumon ήρθε στη ζωή μου για να επαληθεύσει το συμπέρασμα αυτό. Αφορμή στάθηκε η προσωπική μου αναζήτηση για πρωτοποριακές δραστηριότητες τόσο για τους μαθητές μου όσο και για τα δικά μου παιδιά που με έφερε σε επαφή με την μέθοδο και με οδήγησε τελικά να προχωρήσω σε αυτό το εγχείρημα.
Έπειτα από την εντατική μου εκπαίδευση στη μέθοδο, από εξαιρετικά έμπειρους και καταρτισμένους παιδαγωγούς μπόρεσα να έρθω σε επαφή και να εισχωρήσω βαθύτερα στη φιλοσοφία του εμπνευστή και ιδρυτή της Toru Kumon. Ο Toru Kumon πίστευε στην ανακάλυψη και στην εξέλιξη του απεριόριστου, συχνά ανεκμετάλλευτου δυναμικού κάθε παιδιού. Με βάση την εξατομικευμένη μάθηση και με μέσο τα μαθηματικά και τα αγγλικά, η μέθοδος, με την παράλληλη δική μου καθοδήγηση, βοηθάει κάθε μαθητή να αποκτήσει καλύτερη συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση, αυτοέλεγχο, κριτική σκέψη και το πάθος να μην παραιτείται αλλά να προσπαθεί καθημερινά να ξεπερνά τον καλύτερο εαυτό του, βρίσκοντας μόνος του λύσεις και αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που εμφανίζονται στο δρόμο του.
Με γνώμονα την αγάπη μου προς το παιδί, την πίστη ότι όλοι κρύβουμε απεριόριστες δυνατότητες και με εργαλείο την τόσο καλά μελετημένη μέθοδο Kumon, μέλημα μου είναι να εμφυσήσω σε κάθε μαθητή την πίστη στις δικές του δυνάμεις, την αγάπη για τη γνώση και την ανάπτυξη αυτενεργούς μαθησιακής ικανότητας πέραν του επιπέδου του σχολείου. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα παραπάνω οφέλη δεν περιορίζονται μόνο στην μελέτη των μαθηματικών και των αγγλικών αλλά έχουν προέκτασεις σε οτιδήποτε άλλο ασχοληθεί, τόσο ως παιδί αλλά και αργότερα ως ενήλικας. Μέσα από τα προσεκτικά σχεδιασμένα και μελετημένα φυλλάδια της μεθόδου, κάθε μαθητής όταν μελετάει το καταλληλότερο αποκλειστικά για αυτόν υλικό, μπορεί να εξελίξει τις ικανότητες του και να αγαπήσει να καταπιάνεται με προκλήσεις, που γνωρίζει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας. Σαν επακόλουθο, αποτελεί καθημερινή πρόκληση για εμένα να ανακαλύπτω ποιο είναι το καταλληλότερο υλικό για κάθε παιδί ξεχωριστά, τη δεδομένη χρονική στιγμή, βάσει των αναγκών του, ώστε να αναπτύξει την επόμενη ικανότητα και να κάνει ένα ακόμα μικρό βήμα στο ταξίδι της γνώσης.
Ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας της μεθόδου αποτελούν οι παραπάνω από 4 εκατομμύρια μαθητές παγκοσμίως που παρακολουθούν τη μέθοδο Kumon σε πάνω από 50 χώρες αλλά και ο τετράχρονος γιος μου και πρώτος μαθητής μου, που απολαμβάνει τα οφέλη της και πραγματικά πιστέψτε με δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το χαμόγελο στα παιδικά του χείλη κάθε φορά που καταφέρνει κάτι καινούργιο μόνος του!

 

Μαθήματα: Αγγλικά, Μαθηματικά
Ώρες Λειτουργίας Κέντρου
Δευτέρα: 15:00 - 19:00
Τρίτη: 15:00 - 19:00
Πέμπτη: 15:00 - 19:00
Παρασκευή: 15:00 - 19:00
Ώρες Γραφείου
Δευτέρα: 12:00 - 15:00
Τρίτη: 12:00 - 15:00
Τετάρτη: 12:00 - 15:00
Πέμπτη: 12:00 - 15:00
Παρασκευή: 12:00 - 15:00
Δίδακτρα
Εγγραφή: 30€ εφάπαξ
θέμα: 70€ ανά ημερολογιακό μήνα
Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με το κέντρο
  • Βρείτε μας
    Φόρτωση...