Αρχική σελίδα

Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Μάθησης KUMON Νέας Ιωνίας!
Βρισκόμαστε στην Καλογρέζα Νέας Ιωνίας, στα όρια με το Δήμο Νέου Ηρακλείου. Πρόκειται για ήσυχη και εύκολα προσβάσιμη θέση, δίπλα την καταπράσινη πλατεία Ηρούς, με δυνατότητα ελεύθερης στάθμευσης περιμετρικά. Με τα πόδια απέχουμε 10 λεπτά από το σταθμό τρένου Ν.Ιωνίας ή Ν.Ηρακλείου.

Στο κέντρο μας παρέχονται προγράμματα εξατομικευμένης μάθησης Μαθηματικών και Αγγλικών (ως ξένη ή μητρική γλώσσα) για μαθητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, από 3 ετών μέχρι και ενήλικες.

Η μέθοδος KUMON είναι διεθνώς αναγνωρισμένη παιδαγωγική μέθοδος, που έχει ως στόχο να καλλιεργήσει την αγάπη του παιδιού για τη μάθηση και να το προετοιμάσει για τις προκλήσεις, που θα αντιμετωπίσει όχι μόνο ως μαθητής, αλλά και αργότερα ως ενήλικας, προκειμένου να ενταχθεί με επιτυχία στο επαγγελματικό ή ακαδημαϊκό περιβάλλον της επιλογής του.

Παράλληλα με τη δημιουργία γερών βάσεων στα Μαθηματικά ή/και στα Αγγλικά, επιδιώκει να αναπτύξει πολύτιμες δεξιότητες. Ειδικότερα επιδιώκει να:
• διευρύνει την ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης
• καλλιεργήσει τη μαθησιακή αυτονομία και αυτενέργεια
• δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση
• εξελίξει την αυτοπειθαρχία

Στόχος μας είναι ο μαθητής να βελτιώνεται καθημερινά, προχωρώντας ακόμα και πέρα από το επίπεδο του σχολείου, χωρίς όμως ο φόρτος εργασίας να είναι επιβαρυντικός ή αποτρεπτικός, ώστε η μάθηση να αποτελεί ευχάριστη διαδικασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να προγραμματίσουμε τη διενέργεια δωρεάν διαγνωστικού τεστ, να προσδιορίσουμε το κατάλληλο σημείο εκκίνησης του παιδιού σας και να λύσουμε τις απορίες σας.

 

Μαθήματα: Αγγλικά, Μαθηματικά
Ώρες Λειτουργίας Κέντρου
Δευτέρα: 15:30-19:30
Τρίτη: 15:30-19:30
Πέμπτη: 15:30-19:30
Παρασκευή: 15:30-19:30
Ώρες Γραφείου
Δευτέρα: 16:30-19:30
Τρίτη: 16:30-19:30
Τετάρτη: 16:30-19:30
Πέμπτη: 16:30-19:30
Παρασκευή: 16:30-19:30
Δίδακτρα
Εγγραφή: 30
θέμα: 70 ανά ημερολογιακό μήνα
Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με το κέντρο
  • Βρείτε μας
    Φόρτωση...