Μια συμφέρουσα επιχειρηματική πρόταση!

Πρόσκληση προς υποψήφιους Franchisees.

Η Kumon είναι ένα παγκόσμιο επιτυχημένο Franchise στον τομέα της εξατομικευμένης μάθησης. Πάνω από 4 εκατομμύρια παιδιά και έφηβοι σε περισσότερες από 50 χώρες αναπτύσσουν τις ικανότητές τους μέσα από την αυτομάθηση και βιώνουν την αίσθηση της επιτυχίας! Σήμερα, η εξατομικευμένη εκπαίδευση αποτελεί μια πολύ ελκυστική αγορά. Και η Kumon είναι το ιδανικό όχημα!

Τα πλεονεκτήματά σας
  • Υποστήριξη σε όλες τις φάσεις – από το ξεκίνημα μέχρι το άνοιγμα του δικού σας κέντρου
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη θεωρία και την πρακτική
  • Εκτεταμένη πρακτική εκπαίδευση στο υπάρχον κέντρο μας
  • Απολαβή πλεονεκτημάτων από το παγκόσμιο δίκτυο Kumon
  • Επικοινωνιακή υποστήριξη για να γίνει γνωστό το κέντρο σας σε τοπικό επίπεδο

Θέλετε να υποστηρίξετε τα παιδιά και τους νέους να μάθουν μαθηματικά και την αγγλική γλώσσα; Επωφεληθείτε από τη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά στον τομέα της εξατομικευμένης εκπαίδευσης και ανοίξετε το δικό σας κέντρο μάθησης! Αυτοαπασχολούμενοι σε ένα ελκυστικό περιβάλλον, με μια πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα– ως Kumon συνεργάτης δικαιόχρησης.  

Γνωρίστε μας!

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. κατόπιν μέσω Ε- Mail θα λάβετε μια πρόσκληση και πρόταση ημερομηνίας για μια ζωντανή σύνδεση- Webinar.

Σε μια ζωντανή σύνδεση- webinar, από το σπίτι σας , θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε αλληλεπιδραστικά με έναν έμπειρο υπάλληλο μας , θα μάθετε τι σημαίνει να είστε KUMON Instructor και θα συνεργαστείτε για να αναλύσετε τα μεγάλα οφέλη της μεθόδου KUMON. Για να συμμετάσχετε σε ένα webinar, σας παρακαλούμε να επιλέξτε μια κατάλληλη ημερομηνία για σας και ανακοινώστε το σε μας με e-mail. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα webinars είναι στα αγγλικά. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εγκαίρως τον σύνδεσμο πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μετά από ένα webinar, θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε μία από τις εκδηλώσεις προσανατολισμού που διοργανώνουμε.  

Η επόμενη εκδήλωση προσανατολισμού:
 
1 Ιουνίου στην Αθήνα


* Απαιτούνται πληροφορίες