Μια συμφέρουσα επιχειρηματική πρόταση!

Πρόσκληση προς υποψήφιους Franchisees.

Η Kumon είναι ένα παγκόσμιο επιτυχημένο Franchise στον τομέα της εξατομικευμένης μάθησης. Πάνω από 4 εκατομμύρια παιδιά και έφηβοι σε περισσότερες από 50 χώρες αναπτύσσουν τις ικανότητές τους μέσα από την αυτομάθηση και βιώνουν την αίσθηση της επιτυχίας! Σήμερα, η εξατομικευμένη εκπαίδευση αποτελεί μια πολύ ελκυστική αγορά. Και η Kumon είναι το ιδανικό όχημα!

Τα πλεονεκτήματά σας
  • Υποστήριξη σε όλες τις φάσεις – από το ξεκίνημα μέχρι το άνοιγμα του δικού σας κέντρου
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη θεωρία και την πρακτική
  • Εκτεταμένη πρακτική εκπαίδευση στο υπάρχον κέντρο μας
  • Απολαβή πλεονεκτημάτων από το παγκόσμιο δίκτυο Kumon
  • Επικοινωνιακή υποστήριξη για να γίνει γνωστό το κέντρο σας σε τοπικό επίπεδο

Θέλετε να υποστηρίξετε τα παιδιά και τους νέους να μάθουν μαθηματικά και την αγγλική γλώσσα; Επωφεληθείτε από τη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά στον τομέα της εξατομικευμένης εκπαίδευσης και ανοίξετε το δικό σας κέντρο μάθησης! Αυτοαπασχολούμενοι σε ένα ελκυστικό περιβάλλον, με μια πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα– ως Kumon συνεργάτης δικαιόχρησης.  

Γνωρίστε μας!

Μέσω διαδικτυακής σύνδεσης σε πραγματικό χρόνο, θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με ένα έμπειρο στέλεχος, να μάθετε τι σημαίνει να είσαι Παιδαγωγός της Kumon και να αναλύσετε μαζί τα σπουδαία πλεονεκτήματα της μεθόδου Kumon.

Προκειμένου να συμμετέχετε σε μια τέτοια διαδικτυακή συνάντηση παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Στη συνέχεια θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια σχετική πρόσκληση με εναλλακτικές ημερομηνίες διεξαγωγής μιας τέτοιας συνάντησης.

Αυτές οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα κάθε Τετάρτη είτε στις 8πμ ή στις 4μμ (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης) . Παρακαλώ όπως σημειώσετε ότι οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται στην Αγγλική γλώσσα. Μετά την επιτυχή συμμετοχή σας σε μια από αυτές τις διαδικτυακές συναντήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε και σε μια από τις Εκδηλώσεις Προσανατολισμού που διοργανώνουμε.


Η επόμενη εκδήλωση προσανατολισμού:

12 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη
 


* Απαιτούνται πληροφορίες