Μια συμφέρουσα επιχειρηματική πρόταση!

Πρόσκληση προς υποψήφιους Franchisees.

Η Kumon είναι ένα παγκόσμιο επιτυχημένο Franchise στον τομέα της εξατομικευμένης μάθησης. Πάνω από 4 εκατομμύρια παιδιά και έφηβοι σε περισσότερες από 50 χώρες αναπτύσσουν τις ικανότητές τους μέσα από την αυτομάθηση και βιώνουν την αίσθηση της επιτυχίας! Σήμερα, η εξατομικευμένη εκπαίδευση αποτελεί μια πολύ ελκυστική αγορά. Και η Kumon είναι το ιδανικό όχημα!

Τα πλεονεκτήματά σας
  • Υποστήριξη σε όλες τις φάσεις – από το ξεκίνημα μέχρι το άνοιγμα του δικού σας κέντρου
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη θεωρία και την πρακτική
  • Εκτεταμένη πρακτική εκπαίδευση στο υπάρχον κέντρο μας
  • Απολαβή πλεονεκτημάτων από το παγκόσμιο δίκτυο Kumon
  • Επικοινωνιακή υποστήριξη για να γίνει γνωστό το κέντρο σας σε τοπικό επίπεδο

Θέλετε να υποστηρίξετε τα παιδιά και τους νέους να μάθουν μαθηματικά και την αγγλική γλώσσα; Επωφεληθείτε από τη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά στον τομέα της εξατομικευμένης εκπαίδευσης και ανοίξετε το δικό σας κέντρο μάθησης! Αυτοαπασχολούμενοι σε ένα ελκυστικό περιβάλλον, με μια πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα– ως Kumon συνεργάτης δικαιόχρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε σε μια εκδήλωση προσανατολισμού που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή που αναφέρεται στη συνέχεια, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η Kumon καθώς και τα πλεονεκτήματα από τη συνεργασία μαζί μας.


Η επόμενη εκδήλωση προσανατολισμού:

27 Οκτωβρίου στην Αθήνα


* Απαιτούνται πληροφορίες