Onze opleiding

Een unieke aanpak

Bij Kumon, hebben we de wens, om een ​​generatie van vertrouwen en onafhankelijke leerlingen die trots op hun studie zijn te creëren. Onze benadering van leren is dan ook anders dan de traditionele methoden van aanvullend onderwijs. De kinderen ontwikkelen door de overname van zelfstandig leren vaardigheden, in plaats van onderwijs in de conventionele zin.

Het Kumon programma is op een werkbladen gebaseerde leermethode, waardoor de mogelijkheden van elk kind na te streven. In de Kumon Methode is het belangrijkste dat de kinderen het zelfvertrouwen en de moet opbrengen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hun eigen doelen na te streven .

Studenten beginnen bij hun eigen, individueel vastgesteld uitgangspunt en bewegen zich door de hogere niveau´s in hun eigen tempo.

Na een fungeerde leerbasis, met inbegrip door de ontwikkeling van het tempo, concentratie en ritme,  beginnen leerlinge zelfstandig te werken. Ze leren om hun eigen fouten te corrigeren, en een verdere verhoging van hun vermogen om nieuwe problemen op te lossen. Zodat ze soepel doorstromen naar een hoger niveau als hun aktueel schoolniveau.

Door voltooiing van geavanceerde werk zijn we in staat het vermogen van elke student te maximaliseren om hun waar potentieel te realiseren. Onze studenten ontwikkelen een leven lang studievaardigheden en een passie voor leren, om hun sterken te rusten voor een succesvolle toekomst .