Open uw eigen studiecentrum

Kumon heeft als doel om elk kind op te leiden tot een onafhankelijke, vooruitsstrevende leerling met een positieve houding ten opzichte van leren. Kumon is één van de grootste aanvullende onderwijsaanbieders ter wereld. Momenteel bieden wij het unieke Kumon-programma wiskunde- en Engels in 50 landen aan.

Kumon expandeert in heel Europa.. Daarom zijn wij op zoek naar bedreven Engels sprekende mensen die goed in wiskunde zijn en een passie hebben voor onderwijs en die een succesvol Kumon-studiecentrum willen opzetten.

Als docent van uw eigen Kumon studiecentrum voor wiskunde en Engels, zult u de vruchten plukken van de ontwikkeling van kinderen terwijl uw bedrijf groeit. Het werk van een Kumon Instructor is gevarieerd en loont zeker de moeite want u werkt samen met de kinderen en, ouders. Het stimuleert enorm en u doet alles om het studiecentrum succesvol te exploiteren...

Wanneer u een passie heeft voor het ontwikkelingspotentieel van kinderen en graag deel wilt uitmaken van een groeiend netwerk dat u ook ondersteuning en trainingen geeft, dan is Kumon de optimale oplossing. Vul nu uw gegevens in om meer informatie te ontvangen.


* Informatie vereist