Üdvözöljük a Dunaharaszti tanulmányi központban!

2018 márciusában megnyitottuk központunkat Dunaharasztin, melyben egy matematikai programot, a Kumon-t oktatjuk.

A Kumon bármilyen korban el lehet kezdeni. Akár kétéves kortól, de egyetemre készülő diákok számára is kiváló lehetőség.

Az egyedülálló Kumon program célja, a gyermekekben rejlő képességek feltárása, fejlesztése, valamint önállóságuk fokozása.

A „Kumon” - egyénre szabott fejlesztési programot, amely lehetővé teszi minden diák számára, hogy egyéni képességei alapján tanulhasson Toru Kumon dolgozta ki. Kumon filozófiájának alapja minden gyermek teljesitőképességének maximalizálása.

A Kumon módszerrel a gyermekek egy egyszerű pontból kiindulva tanulnak, függetlenül attól, milyen idősek vagy milyen iskolába járnak.

A program során feltárjuk az egyes hallgatók lehetőségeit. Tanáraink csupán annyi utasítást adnak a tanulóiknak, hogy képesek legyenek egyedül tanulni és ezzel az új kihivásokra való képességüket fejleszteni.

Célunk, hogy bátorítsuk a gyermekeket arra, hogy fejlesszék gondolkodásukat és bátorságukat. Ennek érdekében a legjobb, ha megtanítjuk őket arra, hogyan kell tanulni.

Már a legkisebb kortól fogva arra szeretnénk tanítani diákjainkat, hogy magabiztosan álljanak ki a kihívásokkal szemben, akár az iskolában, akár az iskolán kívül. Így válnak felelősségteljes és motivált emberekké.

A Tanulási Központ Dunaharasztin, mindenki számára könnyen megközelíthető helyen, az Arany János utca 3 szám alatt található. Diákjaink és szüleik részére parkolóhelyet is biztosítunk.

A Központban két tágas, világos szoba található, melyek kiválóan alkalmasak a koncentráláshoz és tanuláshoz szükséges barátságos légkör megteremtéséhez.

A Tanulási Központ hivatalos nyelve az angol, de tanáraink magyarul, valamint oroszul is beszélnek.
A tananyagban a magyarázatok magyar nyelvre is le vannak fordítva.

Az ingyenes felmérést követően a gyermekek teszt-eredményeik alapján meghatározott szinten csatlakoznak a programhoz, hogy innen fejlesszék tovább tudását. A témakörök teljesítési ütemét a gyermekek személyes igényeire szabjuk, szem előtt tartva azt, hogy mindig legyen részük sikerélményben.

A diákok hetente két alkalommal a Kumon Központban, a többi napon otthon végeznek feladatokat.

Várjuk szeretettel a tanulókat! Forduljanak hozzánk bizalommal!

Áraink: 

havi hozzájárulás csökkentése   Havi dij   3 hónapos szerződéssel   6 hónapos szerződéssel
             
az első gyermek számára   18 000 Ft (brutto)   17 000 Ft (brutto)   16 000 Ft (brutto)
testverek számára       16 000 Ft (brutto)    
 

Tárgyak: Matematika
Nyitvatartás
Hétfő: 15:00-18:00
Kedd: 15:00-18:00
Csütörtök: 15:00-18:00
Díjak
Regisztrációs díj (egyszeri): 6000 HUF
Havi dij: 18000 HUF 
Kattintson ide, hogy lépjen kapcsolatba a központtól
  • Elérhetőségünk
    Betöltés...