Welkom bij Amstelveen studiecentrum

Het doel van Kumon is zorgen dat ieder kind een zelfstandige, gevorderde leerling wordt, met een positieve studiehouding.

De unieke Kumon-programma richt zich op het individuele potentieel van ieder kind, waarbij hun vermogen wordt ontwikkeld en hun zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Na een gratis beoordelingstest begint uw kind met de programma vanaf een individueel startpunt, waardoor een solide basis wordt gelegd voor effectief leren. De voortgang van het kind door het programma wordt afgestemd op zijn/haar individuele behoeften. Hierdoor wordt gewaarborgd dat uw kind blijft groeien en presteren.

Als Kumon-leerling ontwikkelt uw kind studievaardigheden van onschatbare waarde en kweekt het zelfvertrouwen terwijl het een zelfstandige leerling wordt. Door dagelijkse bestudering van de unieke Kumon-werkbladen gaat uw kind ernaar streven om op te stijgen boven de internationale standaard voor hun leeftijd, waardoor hij/zij in staat wordt gesteld om zijn/haar potentieel zowel op school als daarbuiten te realiseren. In aanvulling op het dagelijks bestuderen van een passende hoeveelheid werk thuis, bezoekt uw kind ook tot tweemaal per week het studiecentrum.
De langetermijnfocus van Kumon biedt kinderen het zelfvertrouwen om hun leermogelijkheden in eigen hand te nemen, waardoor hun motivatie om te slagen wordt vergroot.

Houdt U er alsubelieft rekening mee dat de werkbladen in het Engels geschreven zijn, niet in het Nederlands.

 

Onderwerpen: Wiskunde, Kokugo
Lestijden
Dinsdag: 15:30-17:00
Vrijdag: 15:30-17:00
Contacteer ons nu
  • Zoek ons
    Laden...